Projekter

Websites med WordPress
Jeg er stor fan af Open Source-systemet WordPress til at lave websites med. Jeg har lavet min egen guide til at lave en hjemmeside med WordPress her. Hvis du har brug for hjælp til selv at lave dit WordPress-website, eller til brugen af det eller du vil have mig til at lave det helt, så kontakt mig.

Søgemaskineoptimering
SEO handler om, at dine fremtidige kunder finder dig når de googler. Finder dine kunder dig når de googler? Dette er et område som har interesseret mig og som jeg har arbejdet med siden jeg havde mit første website i 2003. Jeg har derfor meget stor praktisk erfaring med SEO. Skal jeg hjælpe dig med at ligge højt placeret når der googles? Så kontakt mig.

Fotografering
Min store hobby er at fotografere. Jeg bruger både spejlrefleks og iPhone og lægger dagligt et billede op på Instagram. Du kan se mine billeder her. Er du interesseret i at købe mine billeder, så kan du læse om det her.

Egne websites
Min webmæssige køkkenhave er mine egne websites, som du kan se nogle af nedenfor. Hvis du har idéer til et samarbejde omkring dem er du meget velkommen til at tage fat i mig.

Websites

Nyhedsoversigt som henter RSS-feeds.

Guide til hvordan du laver din egen hjemmeside

Tips og links som jeg anbefaler

International nyhedsoversigt som henter RSS-feeds.

Oversigt over nyeste danske podcasts

Slå alle mulige landekoder op

Guide med links om boligen

Køb t-shirts med hashtags som tryk

Scroll til toppen

Skal jeg hjælpe dig med noget?

Lad mig ringe dig op og give et uforpligtende tilbud. Skriv dit nummer her og tryk “Send”:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30