Om mig

Meget kort om mig…

Baggrund og opvækst
Jeg er født og opvokset i Danmark, men har tyske forældre. På den måde var tysk det første sprog jeg lærte. Men hurtigt lærte jeg også dansk af at lege med nabobørnene på Als i Sønderjylland hvor jeg er opvokset. Selvom opvæksten er sket i Sønderjylland, så har jeg ikke tilhørt det tyske mindretal. Min far er fra Stuttgart og min mor fra Hamborg.

Uddannelse
Min skolegang og uddannelse har foregået i folkeskolen på Sydals, gymnasiet i Sønderborg, økonomistudiet i Århus og Litteraturvidenskab og Medievidenskab på Københavns Universitet. Jeg er cand.mag.

Arbejde
I de seneste mange år har jeg arbejdet med webkommunikation og online markedsføring. Bl.a. hos OEM Automatic Klitsø, Plandent, Nordea, AJ Produkter, Statsbiblioteket, FDM travel, Telmore og Maersk Line. Du kan se hvad du kan hyre mig til her. Mit CV kan ses på min LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/knutnaegele

Min nuværende arbejdsplads er hos Spectro Inlets. De udviklet en teknologi der erstatter DEMS med en EC-MS inden for Electrochemical Mass Spectrometry

Egne projekter
Meget af min viden inden for den digitale kommunikation kommer fra mine egne små projekter som jeg har drevet ved siden af min normale arbejde. Det startede med min første blog (dengang hed det weblog) i 2003. Siden er det blevet til mange forskellige websites. Mine websites har dels givet mig en sideindtægt gennem Google AdSense og affilate-annoncer. Dels har de givet mig en stor erfaring i at lave websites med WordPress og at søgemaskineoptimere disse websites. Erfaringerne har jeg i høj grad kunnet bruge i mine normale jobs og til på freelancebasis at rådgive andre. Se mere om mine projekter her.

En anden hobby for mig er fotografering. Se mine fotos her.

Scroll to Top

Skal jeg hjælpe dig med noget?

Lad mig ringe dig op og give et uforpligtende tilbud. Skriv dit nummer her og tryk “Send”:

Eller ring til min mobil: 30 30 21 30